Graphic Design
Design Logo

Ofera companiei tale identitate vizuala!

Logo-ul transmite tuturor povestea companiei tale. Din acest motiv, este foarte importantă alegerea culorilor şi formelor potrivite astfel încât să comunice clar identitatea și „personalitatea” companiei. Logo-ul apare pe site-ul companiei, pe documente, pe cărţi de vizita, pe diverse pliante sau mape ale companiei. Dintr-o singură privire, cel ce intră în contact cu aceste materiale trebuie să recunoască compania. De aceea design-ul este important. El spune povestea din spatele afacerii, o poveste unică și de succes.

Creează o imagine complet diferită de cea a competitorilor în mintea clienților!

YouOnline contribuie la diferenţierea de toţi competitorii prin oferirea unor servicii de design de calitate superioară. Echipa noastră vă va îndruma spre ceea ce înseamnă construirea identităţii companiei. Forma, culoarea, mesajul, ideea pe care o exprimă, toate aceste elemente sunt deosebit de importante când vine vorba de design-ul unui logo. Noi știm că acesta trebuie să fie unic, dar în acelaşi timp îndeajuns de simplu încât să fie perfect înţeles.

Suntem aici pentru tine!    

Creare Logo 1 Creare Logo 2 Creare Logo 3 Creare Logo 4 Creare Logo 5 Creare Logo 6 Creare Logo 7 Creare Logo 8 Creare Logo 9 Creare Logo 10 Creare Logo 11 Creare Logo 12 Creare Logo 13 Creare Logo 14 Creare Logo 15 Creare Logo 16

Design Banner

Promovare valoroasa a afacerii prin Ad Banner!

În cadrul unei companii, publicitatea în mediul online a devenit la fel de importantă ca şi cea din mediul offline, tocmai datorită costurilor reduse pe care le implică. Ofertele sau serviciile oferite de companii trebuie promovate expresiv și în mediul online.

Banner
Atrage atenția asupra afacerii tale prin utilizarea Ad Bannerelor!

Principală formă de publicitate în mediul online este, la momentul de faţa, bannerul online sau, cum mai este el numit, ad banner-ul. Mărimea, formatul şi design-ul său diferă de un client la altul, în funcţie de nevoile sale individuale. Însă structura sa este destul de bine definită: un design atrăgător, un text care să stârnească interesul sau curiozitatea posibilului client şi un link care să îl ducă pe acesta pe site-ul principal sau pe pagina unde poate găsi informaţia sau serviciul de care acesta este interesat.

Principalele obiective vizate de utilizarea Ad Bannerelor sunt creşterea numărului de vizitatori pe site-ul companiei și promovarea produselor sau serviciilor comercializate.

Un Ad Banner poate avea numeroase forme, dimensiuni, stiluri. Rolul echipei YouOnline este de a crea cel mai eficient banner. Noi creăm design unic pentru Ad Banner pentru că vrem să fie memorabil pentru publicul tău și în acord cu design-ul existent deja pe website.

Suntem aici pentru tine!    
Design Carti Vizita & Print

Cartile de vizita vorbesc in numele companiei!

O carte de vizită este, de cele mai multe ori, primul lucru prin care tu sau compania ta intri în contact cu un partener sau un client. Acestea reprezintă cel mai vechi şi eficient mijloc de creare şi dezvoltare a legăturilor de afaceri sau prietenie. Cărţile de vizită sunt un accesoriu indispensabil pentru toate întâlnirile de afaceri dar mai pot fi şi un important instrument de marketing. Acestea pot asigura o legătură între companie şi un posibil client sau partener de afaceri.

Păstrează legătura cu clienţii şi partenerii de afaceri prin cărţi de vizită memorabile!

YouOnline vă oferă servicii profesionale de design grafic pentru cărţi de vizită. Concepem design unic, modern şi plăcut, special realizat pentru a reprezenta cât mai bine stilul şi caracteristicile companiei Dvs.

Provocarea este dată de faptul că într-un spaţiu relativ mic, trebuie încorporate toate informaţiile ce trebuie transmise (nume, funcţie, companie, logo, siglă, adresă, telefon, e-mail, site, etc.). Mai mult decât atât, achipa noastră știe că odată cu toate elementele de formă trebuie răspândit și “fondul”. De accea proiectăm cărțile de vizită astfel încât să aibă capacitatea sa exprime identitatea organizației, valorile și personalitatea acesteia.

Flyer Carte Vizita 1 Carte Vizita 2 Carte Vizita 3 Carte Vizita 4 Carte Vizita 5 Meniu

Știm că este dificil să alegi unul dintre variatele modele expuse mai sus. Cu o vastă experienţă în acest domeniu, noi îţi putem oferi cele mai eficiente soluţii pentru cărţile de vizită.

Nu ezita să contactezi echipa YouOnline.