Promovare Online
Google AdWords

Fii prezent pe cea mai mare platforma de comunicare - Google!

Campanii Adwords înseamnă, în principiu, reclame textuale afişaţe de către Google în partea dreaptă. Reclamele Adwords apar atunci când un utilizator caută anumite cuvinte cheie. Plata reclamelor Adwords nu se face în funcţie de numărul de afişări ale reclamei, ci în funcţie de câţi utilizatori au făcut click pe ele.

Google AdWords
YouOnline contribuie la promovarea afacerii Dvs. oferind servicii performante de Google Adwords!

Care sunt beneficiile promovării Google pentru afacerea ta?

O campanie de promovare Google Adwords este cu mult mai economică decât una realizată pe alte canale media (TV, Radio, Printuri ș.a.m.d.) și cu mult mai rapidă decât promovarea prin tehnici de optimizare website (SEO). De asemenea, promovarea prin Google Adwords oferă posibilitatea expunerii mesajului promoţional către un număr considerabil de potențiali clienți oferind totodată avantajele unei targetări eficiente.

YouOnline ajută afacerea Dvs. să valorifice la maximum această nouă platformă de promovare. Serviciile Adwords furnizate de echipa noastră sunt, în esenţă, următoarele: analiza şi identificarea cuvintelor/expresiilor cheie optime, conceperea mesajelor textuale astfel încât să atragă un număr de clickuri cât mai mare, conceperea de landing pages care să “preia” eficient vizitatorul adus de un click pe o reclamă textuală, monitorizarea permanentă a rezultatelor şi efectuarea de corecturi/ajustări astfel încât să asigurăm succesul campaniei.

Suntem aici pentru tine!    
Facebook Ads

Promovare moderna si eficienta pe Facebook

Cu toţii ştim că Facebook a devenit o platforma ideală pentru a comunica cu publicul. Este o cale rapidă de a construi o comunitate în jurul produselor și/sau serviciilor oferite de companie. Promovarea eficientă este organizată în jurul publicului tău ţintă. Comunicarea se realizează prin intermediul unor mesaje cu un conţinut mixt: poza şi text scurt. Creativitatea şi, mai ales, expertiza în construcţia de mesaje puternice şi persuasive vor transforma orice încercare de promovare în cadrul rețelei sociale Facebook într-o reuşită.

Facebook Ads
O campanie de marketing online cu rezultate vizibile!

Un avantaj clar pentru promovarea în cadrul rețelei sociale Facebook îl reprezintă costul redus. Fie că vorbim de o companie mare sau o mică afacere, promovarea Facebook este elementul cheie pentru o prezență online de succes. Costurile reduse ale unei astfel de promovări sunt coroborate cu o eficientă sporită: mesajul ajunge doar la persoanele interesate.

YouOnline dezvoltă campanii de promovare Facebook Ads pentru ca organizația Dvs. să beneficieze de avantajele acesteia. Promovarea online prin Facebook este bazată pe date demografice concrete. Asta înseamnă că anunţurile vor fi afişate doar grupurilor de utilizatori care se încadrează în caracteristicile potenţialilor clienţi în ceea ce privește vârsta, locaţia, educaţia etc. De aseemenea, elaborăm textul anunţului și selectăm cea mai potrivită imagine asociată campaniei, aducând în faţa potenţialului client suficiente motive care să-l determine să acceseze pagina sau site-ul Dvs.

Suntem aici pentru tine!    
Promovare E-mail

Promovarea prin email este cheia unei campanii de succes!

Mai mult de jumătate din totalul utilizatorilor de internet din România îşi verifica adresa de email cel puţin o dată pe zi. Oricât de performante ar fi serviciile sau produsele pe care compania le oferă, este foarte important ca publicul să afle informaţiile relevante despre acestea. Promovarea prin e-mail ajută compania să atragă noi clienţi şi, în acelaşi timp, să mențină legătură cu cei deja existenţi.

Email Marketing
Beneficiază şi tu de o campanie de e-mail marketing eficientă!

Promovarea prin email este o formă foarte eficientă de marketing online direct. Această metodă utilizează poşta electronică ca şi mijloc de comunicare a informaţiilor promoţionale către o audienţă foarte bine targetată. Promovarea prin email se foloseşte pentru dezvoltarea unor relaţii profitabile între companie şi clienţi dar şi pentru stabilirea unei legături cu potenţialii clienţi. Avantajul principal al acestui instrument de marketing online este menţinerea și dezvoltarea relațiilor cu clienţii și fidelizarea acestora.

YouOnline realizează campanii de e-mail marketing eficiente prin care compania Dvs. poate comunica informații despre ofertele noi, concursurile în derulare, promoțiile oferite ș.a.m.d.. Scopul nostru este de a stabili o conexiune directă între companie și clienți. Noi cunoaștem atuurile acestui mijloc de comunicare și vrem ca afacerea Dvs. să beneficieze de ele. Campaniile de e-mail marketing sunt proiectate astfel încât să stimuleze feedback-ul clienților nu doar să le transmită ceva. Rezultatul obținut este un grad ridicat de satisfacție în rândul clienților.

Suntem aici pentru tine!    
Search Engine Optimization (SEO)

Ofera vizibilitate site-ului tau prin Optimizare Website!

SEO sau optimizare site este o tehnică care ajută motoarele de căutare să găsească site-ul Dvs. În momentul în care un utilizator caută un serviciu/produs oferit și de compania Dvs., site-ul apare între primele rezultate pe Google. Prin urmare utilizatorul va fi ghidat către acesta.

SEO
Oferă vizibilitate site-ului tău prin Optimizare Website!

Pe scurt, Servicii Optimizare SEO (Search Engine Optimization = Optimizarea pentru motoare de căutare) este un proces ce îmbunătăţeşte poziţionarea site-ului în rezultatul motoarelor de căutare pentru ca site-ul să aibă un potenţial de atragere a clienţilor mai mare.

YouOnline ajută site-ul tău să ocupe primul loc în clasamentul Google prin servicii SEO performante!

Indiferent de segmentul sau chiar nişa afacerii tale YouOnline te clasează în primele locuri pe Google. Noi ştim că simpla existenţă a unui site nu duce în mod automat la profituri. Este necesar că site-ul să ocupe o poziţie fruntașă în paginile motoarelor de căutare. Numai așa site-ul va fi vizitat de un număr considerabil de consumatori şi, în mod automat, va duce la împlinirea obiectivelor tale. Necesitatea unui proces de optimizare site este din ce în ce mai mare.

Suntem aici pentru tine!