testimoniale YouOnline

Ce spun clientii nostri?

O colaborare extrem de profesionistă, sunt 100% mulţumită, am primit ceea ce am dorit şi chiar peste aşteptări. Echipa este deschisă sugestiilor şi îndeplinesc cerinţele indiferent de dificultatea acestora. Mulţumesc echipei YouOnline şi continuăm colaborarea cu siguranţă!
Elena Panait, Make-Up Artist
Colaborarea cu echipa YouOnline a fost și este în continuare una foarte reușită. Modul în care au lucrat la crearea și dezvoltarea site-ului LarisaHotel este o dovadă de profesionalism și performanță. Modul activ și responsabil în care echipa s-a implicat în elaborarea acestui proiect m-a impresionat și a fost exact ceea ce am căutat timp îndelungat la furnizorii acestor servicii de creare și dezvoltare site-uri. Consider că au reușit să facă față cu succes în fața celei mai mari provocări care apare în acest domeniu – înțelegerea dorințelor clientului și construirea unui site care să răspundă nu doar estetic la solicitările noastre ci să fie și foarte performant din punct de vedere funcțional deoarece aveam nevoie de asta pentru ca turiștii noștri să poată face rapid rezervări.
Cristea Alexandru, Manager
Din primul moment în care am văzut anunțul celor de la YouOnline, care promova Me&YouOnline (un site destinat celor care vor să se căsătorească), ni s-a părut ceva cu adevărat deosebit. Odată cu decizia noastră de a ne căsători am tot căutat idei mai inedite, care să transforme acest eveniment în ceva mai special. La început ni se părea ceva complicat, mai ales că nu mai întâlnisem așa ceva niciodată. Ne bucurăm nespus că în acele momente am luat decizia să îi contactăm pe cei de la YouOnline care ne-au surprins în mod plăcut din primul moment, dându-ne pe lângă un șir lung de informații și un sentiment de încredere și profesionalism. Realizarea acestui site a fost o decizie foarte bună deoarece nu numai că site-ul nunții noastre a surprins toți invitații, fiind subiectul lor preferat de discuție dar a fost și deosebit de util ușurându-ne cu mult munca de organizare (Ex. confirmarea participării s-a realizat pe site).
Radu si Ioana, Tineri
Colaborarea cu YouOnline a fost atât foarte utilă pentru afacere, în ceea ce privește performanțele companiei noastre, cât și deosebit de plăcută. Am afirmat utilă pentru că observ o legătură clară între performanțele companiei noastre și website-ul creat de echipa de la YouOnline deoarece urmare serviciilor de redesign și a campaniilor online traficul pe site a crescut exponențial. Toate acestea au fost realizate cu investiție ținută sub control.. O colaborare plăcută dar și foarte eficientă pentru că mi-au fost furnizate o serie de informații privind domeniul astfel încât, la acest moment mă simt mult mai bine informată în tot ceea ce înseamnă online.
Cristina, Marketing Manager
Competenţa şi profesionalismul personalului precum şi respectarea termenelor contractuale au reprezentat cheia unei colaborări de succes. Mă declar foarte mulţumit şi sper că şi pe viitor colaborarea noastră va fi reciproc avantajoasă.
George Alexandru, Owner YouParfum