Web Design
Website Design

Obtine un web design productiv si eficient pentru firma ta!

Un site este oglinda afacerii în mediul online; este instrumentul care interacţionează eficient cu vizitatorii. Site-ul are rolul de a atrage cât mai mulţi vizitatori şi de a le prezenta acestora compania, produsele şi/sau serviciile într-un mod cât mai atractiv. O pagină web reprezintă identitatea companiei tale în mediul online, forma virtuală a produsului sau serviciului pe care doreşti să îl promovezi. Aşadar, pagina web trebuie să fie atât eficientă, cât şi atractivă. Scopul final al unui site performant este de a transforma vizitatorii în clienţi fideli.

Website Design
Beneficiază acum de avantajele unui web design eficient!

Numai un web design profesional poate oferi încredere vizitatorilor, este elementul cheie pentru decizia de achiziţie a consumatorului tău. Acesta trebuie să integreze eficient elemente de marketing pentru a putea îndeplini misiunea sa esenţială: aceea de a vinde. Fie că vorbim despre o idee, despre o imagine, un serviciu sau un produs, site-ul trebuie proiectat și implementat astfel încât să vândă și să adune capital de imagine.

Cu YouOnline poţi fi sigur că această datorie va fi îndeplinită!

YouOnline realizează site-uri reprezentative pentru afacerea Dvs.! Experienţa noastră şi nevoile Dvs. vor conduce către un web design unic, eficient şi personalizat, cu o structura clară pentru vizitator, un meniu uşor de accesat şi de înţeles, o încărcare rapidă a paginilor şi suport excelent pentru platformele mobile.

Suntem aici pentru tine!    
Newsletter Design

Tine clientii la curent cu ultimele noutati, intr-o maniera moderna si eficienta!

Un newsletter reprezintă o scrisoare electronică prin intermediul căreia compania poate tine clienţii la curent cu ultimele noutăţi: produse noi, concursuri, promoţii şi diverse alte ştiri. Obiectivele acestuia sunt variate: atragerea noilor clienţi pentru un anume segment de produse, fidelizarea clienţilor existenţi, creşterea traficului pe site ș.a.m.d.. Newsletter-ul este trimis abonaţilor site-ului companiei iar formatul său trebuie să fie atractiv, să stârnească interesul şi curiozitatea cititorului, să fie uşor de navigat şi vizualizat şi să poată fi deschis fără probleme pe platformele mobile.

Newsletter Design
Alege să comunici eficient cu clienţii şi partenerii de afaceri!

Un design eficient al newsletter-ului va capta atenţia cititorului şi, mai mult decât atât, va prezenta afacerea într-o manieră practică şi de impact.

Cu YouOnline puteţi beneficia de avantajele unui newsletter bine realizat! Oferim soluţii moderne pentru a facilită o comunicare eficientă cu clienţii şi partenerii companiei. Atât designul cât și poziţionarea elementelor şi a formei de prezentare a mesajului vor fi în conformitate cu mediul în care compania activează, gândit pentru a răspunde nevoilor afacerii.


Suntem aici pentru tine!    
Landing Page Design

Asigura impactul site-ului tau cu un landing page de succes!

Landing page-ul este pagina principală a site-ului companiei tale. Este pagina de prezentare, pagină pe care vizitatorul ajunge prima dată Odată ajunşi pe un site, vizitatorii vor să ştie ce anume pot găsi acolo şi dacă site-ul respectiv le poate oferi ceea ce îi interesează. Un răspuns rapid este oferit de prima pagină pe care ajung. Provocarea este de a câştiga imediat atenţia şi încrederea vizitatorului din primele momente, cu ajutorul unui design eficient al primei pagini.

Landing Page Design
Captează atenţia şi interesul clienţilor din primele momente!

YouOnline va construi un landing page eficient pentru site-ul tău, proiectat astfel încât să stârnească curiozitatea clientului de a vizita întreg site-ul. Pentru a spori șansele de reușiţă ale landing page-ului ne bâzăm pe următoarele caracteristici: să fie accesibil, să aibă un design modern sau în legătură cu viziunea companiei, să nu fie încărcat, ci uşor de navigat şi utilizat, să transmită un mesaj clar și convingător.

Suntem aici pentru tine!    
Website Redesign

Revitalizeaza prezenta ta online!

Un site web solicită atenție continuă. Testarea, evaluarea şi îmbunătăţirea fiecărui element sunt esenţiale pentru generarea de venit, valoare adăugată şi avantaj competitiv. Domeniul online avansează cu o rapiditate neimaginată. De asemenea, piaţa este extrem de dinamică, se impune o permanentă atenţie la imaginea promovată în legătură cu anumite produse sau servicii. Un site neactualizat poate arăta demodat și învechit dar un redesign profesional îl poate transforma într-unul modern care atrage din nou o mulțime de clienţi şi care contribuie la reputaţia online a companiei tale.

Website Redesign
Alege ca site-ul companiei să corespundă cerințelor actuale!

YouOnline vă stă la dispoziţie cu soluţii practice pentru împrospătarea imaginii site-ului Dvs. Contribuim la crearea unei identități noi care vă va ajuta să maximizați performanţele afacerii. Practic este vorba de o relansare, un re-branding al companiei Dvs. Însă, scopul nostru nu este doar de a face site-ul mai atractiv, ci şi de a corecta problemele de uzabilitate, aceasta presupunând adăugarea instrucţiunilor pentru motoarele de căutare sau rezolvarea incompatibilităţii între browsere.

Din acest motiv imaginea companiei nu va fi niciodată distorsionată. Flexibilitatea, dedicarea, creativitatea şi capacităţile tehnice sunt atuurile noastre principale.

Suntem aici pentru tine!    
Mentenanta Website

Mentenanta Website

Mentenanța site-ului este esenţială, deoarece asigură atât protecţia necesară împotriva evenimentelelor neprevăzute (defecţiuni ale serverului, virusări sau alte evenimente nedorite care pot apărea) cât şi posibilitatea de updatare a site-ului, facilitând furnizarea unui conţinut recent.

Mentenanta Website
Menţine site-ul tău actualizat cu conţinut nou şi exact deoarece întreținerea permanentă este cheia succesului site-ul Dvs.

Toate aceste acțiuni conduc la îmbunătăţirea poziției în motoarele de căutare, la creşterea numărului de vizitatori şi la consolidarea prezenţei online a firmei.

Administrarea noului tău website nu trebuie privită ca un cost suplimentar, ci ca o protejare a investiţiei iniţiale. Odată ce informaţiile prezentate pe website devin perimate, valoarea sa morală scade treptat până la punctul în care nu-şi mai justifică scopul creării.

YouOnline asigură evoluţia site-ului în conformitate cu modificarea tehnologiilor din mediul online și de modul în care evoluează afacerea Dvs. Serviciile de mentenanţă site oferite de echipa noastră includ: reactualizare site, întreţinerea domeniului şi a serverului pe care este situat acesta, creare/modificare conturi email pe server, supravegherea spaţiului şi a traficului etc.

Suntem aici pentru tine!    
Design Pagina Facebook

Beneficiaza de multiplele avantaje pe care o pagina de Facebook le poate oferi!

Ştiaţi că, doar în România, Facebook a înregistrat aproximativ 6 milioane utilizatori în 2013? Așadar, aproximativ un sfert din populaţia ţării are pagină de Facebook. Dintre aceştia foarte mulţi sunt potenţialii clienţi ai companiei Dvs.

Design Pagina Facebook
Menţine permanent legătura cu clienţii şi partenerii de afaceri!

Facebook s-a transformat într-o platformă eficientă de comunicare între companii şi clienţii lor iar la acest moment este cea mai mare reţea de socializare din lume. O pagină de Facebok poate fi chiar mai eficientă decât un site deoarece majoritatea persoanelor care folosesc o pagină de Facebook accesează această reţea socială cel puţin o dată pe zi. Cel mai probabil, nici chiar clienţii fideli nu vizitează site-ul companiei zilnic.

YouOnline contribuie la succesul online al afacerii Dvs. prin crearea unei pagini de Facebook atractive dar în același timp profesionale. Noi știm că este foarte important ca pagina de Facebook să fie ușor de accesat şi de navigat. Noi oferim posibilitatea de a ţine în permanentă legătura cu clienţii şi partenerii companiei, de a forma o reală comunitate în jurul produselor și/sau serviciilor oferite.

Apelează la YouOnline pentru cele mai noi şi mai eficiente soluţii!

Suntem aici pentru tine!    
Design Website Mobil

De ce este nevoie de o varianta a site-ului pentru telefonul mobil?

Argumentul decisiv este dat de faptul că numărul de utilizatori ai telefoanelor mobile, de tip smartphone cu acces la internet, este în creştere iar site-urile sunt proiectate pentru a fi vizualizate în browserele obişnuite. Din păcate companiile nu acordă importanţa cuvenită modului în care este prezentat site-ul pe un telefon mobil. Deși clienții potențiali pot vedea site-ul pe calculator în variantă optimă, pe un telefon mobil acesta ar putea să nu fie compatibil sau să aibă probleme de încărcare și/sau vizualizare.

Design Website Mobil
În lumea de astăzi, site-ul mobil poate fi la fel de important că site-ul principal!

Pentru a ajunge la majoritatea clienților, este necesar să aveți un site mobil personalizat pentru ecranul de dimensiuni mici ușurând sarcina oamenilor de a face o achiziție sau de a intercționa pe site-ul Dvs.

YouOnline vă ajută să acoperiți segmentul de clienți care utilizează dispozitive mobile smart cu ajutorul unui site proiectat/adaptat special pentru telefonul mobil. Vom realiza toate testările necesare pe dispozitive mobile sau pe simulatoare online astfel încât să ne asigurăm că site-ul Dvs. se vede impecabil pe orice tip de dispozitiv mobil.

Apelează la YouOnline pentru cele mai noi şi mai eficiente soluţii!

Suntem aici pentru tine!